Vores glødende DNA

MALSTRØM har rødder i klassisk film,  og vi er stolte af det vi laver. Vi vil lave anderledes formidling og markedsføring. Vi vil lave fantastiske film og nyskabende multimedie projekter.

I moderne markedsføring er det vigtigt at have en professionel og visuelt fængende virksomheds-profil. Men flotte billeder og lækker lyd er ikke nok i sig selv. Hvis man for alvor skal vække publikums interesse, skal der fortælles en god historie.

Hos MALSTRØM ved vi, hvor meget det betyder at være autentisk, troværdig og personlig. Disse faktorer øger kundens tillid til produktet og virksomheden bag. Ultimativt handler det om at skabe synlighed. Koblingen mellem synlighed og tillid skaber salget. Men det er heller ikke ligegyldigt hvordan en virksomhed synliggøres.

Det er her MALSTRØM kommer ind i billedet.

MALSTRØM er et fynsk reklameproduktionsselskab med base i Odense, der er startet af Simon Lykke med visionen om at forene fiktion- og reklamefilm. Simon er uddannet i klassisk fiktions-film. Med erfaringer og metoder fra begge verdener kan MALSTRØM fortælle fængende og skarpe historier.

Teamet er fortsat i stor udvikling og består af flere faste medarbejdere, freelancere og samarbejdspartnere indenfor dansk og international tv- og filmproduktion.

MALSTRØM laver mange forskellige opgaver for mange forskellige kunder. Bl.a. laver vi præsentationsfilm og ambitiøse Transmedia planer. Vi arbejder for virksomheder i alle størrelser. MALSTRØM er ikke de billigste på markedet, til gengæld leverer vi helstøbt indhold af høj værdi. Vi laver produkter, der opfylder kundens behov, og vi skaber en rød tråd i virksomheders visuelle marketingstrategi.

Vi tilbyder sparring og møder for vores nuværende og potentielle kunder.

Oftest starter det hele med en kop kaffe, og et ønske om at løfte en virksomheds visuelle markedsføring.

 

Vores DNA - Databank

En del af vores DNA er vores databanke. Disse databanke er fyldt med råmateriale fra forskellige kunder, kategoriseret således at det kan bruges til fremtidig opgaver med de samme kunder. Ved at have databanke går intet råmateriale forgæves, vi kan således lave forskellige videoer til samme kunder ud fra det samme råmateriale. 

 

Ejer & Instruktør - Simon Lykke

Teamet er fortsat i stor udvikling og består af flere faste medarbejdere, freelancere og samarbejdspartnere indenfor dansk og international tv- og filmproduktion.

Virksomheder

Virksomheder

Medrivende markedsføring

Virksomheder
Museer

Museer

Formidling og univers

Museer
Hjælp til Fundsraising

Hjælp til Fundsraising

Kom i mål med din ansøgning

Hjælp til Fundsraising