Mission Kærlighed

Mission kærlighed er et græsrodsprojekt som er finansieret af “Spørg Casper” fans gennem crowdfunding siden kickstarter. Filmen her er første episode i en serie på 6 afsnit. For MALSTRØM er filmen produceret som et studie i SO-ME og “Content marketing”. Målet med serien lå ikke fast fra begyndelsen ud over at vi gerne vil finde finansiering til at færdiggøre serien.

Vi var meget overrasket over den feedback filmen fik ved release. Vi havde forventet en blandet modtagelse da youtube og internettet generelt ofte svare med meget negative eller relevante synspunkter. Her til ska det siges at “Spørg Caspers” kanal er bygget på at få så mange “haters og trolls” til at kommentere på Caspers adfærd.
Men de tilbagemeldinger vi fik var overvældende positive. Der dannede sig hurtigt en kultur for at andre kendte youtube personligheder skrev anmeldelser og rosende ord i kommentarsporet. Endnu engang overrasker “youtube communityet”

Så se med når Casper og BJ ligger internettet ned. Deres store drøm er at blive youtubestjerner, men det er ikke nemt når man hverken har karisma, likeability eller penge. Men så er det godt at man har nogle rigtig gode kammerater der kan hjælpe.

Se resultatet