Tag fat i MALSTRØM før din ansøgning

Vi løfter jeres i forvejen fede projekter til nye højder, og får ansøgningen i hus.

Mad fra marsken

Mad fra marsken

Ribe VikingeCenter

Mad fra marsken
RIPA

RIPA

Ribe VikingeCenter

RIPA
Vikingerne ved Vadehavet

Vikingerne ved Vadehavet

Ribe VikingeCenter

Vikingerne ved Vadehavet

Træk på vores erfaring med fonde og formidling

Som oftest behøver museerne hjælp til de store projekter og nye udstillinger. Denne hjælp kommer ofte fra fondsansøgninger. Det er fantastisk at kulturen i Danmark får så meget hjælp som den gør.
Det er i alle parters bedste interesse at udstillingerne og projekterne kommer ud til så mange mennesker som muligt både før, under og efter projektet. Men oftest bliver der ikke tænkt formidling med i ansøgningerne.
MALSTRØM vil gerne slå et slag for at formidling og dokumentation bliver en selvfølge inden for fondsansøgninger.

Vi nyder at være med på fondsansøgningerne før de sendes afsted, for at udvikle sammen med museerne og for at tilføje nye dimensioner til projekter og udstillinger med film, rollespil og spilmekanikker.
Vi hjælper også med at lave ansøgnings-film til fondene så de kan se ansøgerne i øjnene i ansøgningsprocessen.

Vi har haft stor succes med vores museums-samarbejder og har oplevet mange forskellige effekter af vores resultater: Stor omtale, markante stigninger i besøgstal og mere feedback til museerne er bare toppen af isbjerget.
Vi oplever en større aktivering af lokalområdet og oftest flere tilmeldte frivillige. Men det bedste er når vi kan være med til at skabe en større sammenhængskraft og et stærkere fokus på de interne kerneværdier.
Det sidste er sjældent noget vi kan forudse, men noget der opstår gennem længere perioder med samarbejde og udvikling af projekter.

Databank ved Museer

Vi forsøger at gøre alle vores samarbejder så gode som mulig for kunderne. Ved museer vil vi gerne tilbyde en databank. Databanken er en del af vores DNA, hvor vi har mulighed for løbende, at kunne føre samarbejdet længere frem. Ved at have en databank, kan vi altid tilbyde forskellige sammensat af forskellige råmateriale, som alligevel bare venter på at blive brugt. 

Ved hvert eneste samarbejde vil ligge råmaterialet pænt til side i forskellige kategorier, således at det kan at det altid kan findes frem til de nødvendige opgaver.