Malstrøm bringer kernefortælling og håndgribelig markedsføring til et område som trænger til reformering.

Mad fra marsken

Mad fra marsken

Ribe VikingeCenter

Mad fra marsken
RIPA

RIPA

Ribe VikingeCenter

RIPA
Vikingerne ved Vadehavet

Vikingerne ved Vadehavet

Ribe VikingeCenter

Vikingerne ved Vadehavet

Malstrøm hjælper med ansøgningen

Hvis du har arbejdet med kultur, formidling eller kunst, så har du sikkert været med til at udforme en fondsansøgning. For mange museer og formidlings-institutioner er fondsbidrag den livsnerve der giver frihed til at afprøve og udvikle nye ideer og historier.

Vi lægger vores bedste ideer, håb og drømme i ansøgningerne til de store fonde, og venter i spænding på deres svar.  

MALSTRØM har gennem flere år produceret “piloter” til fondsansøgninger: Film der beskriver det ansøgte projekts indhold og omfang. Filmene viser også de mennesker der står bag ansøgningen og den ild de har i øjnene.

Når man som udvælgelseskomite i en stor fond skal vælge mellem projekter, skal man rigtig meget papirarbejde igennem. Vi oplever at det er meget nemmere at få et overblik over et projekt gennem film.

Når de siger “Ja”

Det er altid en festdag når et projekt man har udviklet på i årevis bliver anerkendt og udvalgt til at få støtte. Men når ansøgningen er sendt er det for sent at allokere midlerne anderledes end man har skrevet. Først når man står med pengene i hånden går det op for en, at man er i gang med at lave et fantastisk projekt, som ingen i Danmark ved noget om.

 

Malstrøm vil med i udviklingen af projektet før ansøgningen overhovedet bliver sendt. Det betyder at vi kan udvikle formidling og film i samspil med det oprindelige projekt. Det giver os mulighed for at få de fede projekter ud til hele befolkningen. Ud over at dokumenterer projekternes tilbliven, foreviger vi dem i film der kan vises lang tid efter projektets færdiggørelse.

 

Udvikling er gratis

I malstrøm er vi ikke bange for at dele vores ideer. Hvis du er i gang med en ansøgning, så udvikler vi glædeligt projektet sammen med jer i retningen af film og formidling. Vi har haft så stor succes med vores ansøgninger at vi forventer at de fleste projekter vi arbejder på vil blive til noget. Det skaber arbejde til os når vores film projekt sættes i søen sammen med den originale ide, efter fonden siger ja.